WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Cselekedj!

Legyél önkéntesünk!

Ha tettekkel is hozzájárulnál a WWF Magyarország természetvédelmi munkájának sikeréhez, csatlakozz, és legyél az önkéntesünk! Hírlevelünkben jelezzük, ha épp szükségünk van segítségre.

Tovább »

Hogyan segíthetsz?

Támogasd a WWF Magyarország munkáját!

Tovább »

 

Élj környezettudatosan!

Éljünk környezettudatosan. Mondani könnyű – gondolhatjuk, hiszen bármennyire is szeretnénk, a legtöbben nem tudjuk hogyan is kezdjünk hozzá a környezetkímélő élethez. Alábbi tippjeinkkel most ehhez nyújtunk segítséget.

Tovább »

Hallasd a hangod!

Hallasd a hangod a bolygóért! Írd alá kezdeményezésünket és támogasd az emberiség jövőjét!

Tovább »

 

AZ ÚJ NORMA NYILATKOZATA
7 pont a változás generációjától

Nem térhetünk vissza a régi szokásokhoz, amelyek veszélybe sodorták a jövőnket. Az új normával vállaljuk, hogy a világjárvány figyelmeztetése után elindulunk a változás útján és újra egy család leszünk: ember és természet. Együtt lehetséges. Fogadd el a 7 pontot!

Tovább »

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

Március 26-án 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért

Tovább »

 

Milyen a WWF önkéntes csapatába tartozni?

Olvasd el aktivistáink beszámolóit és megtudod! Nevess velünk együtt és mazsolázz kedvedre a magvas gondolatokból! Ha pedig megtetszett, amit olvastál, csatlakozz hozzánk és építsünk együtt egy olyan jövőt, amelyben ember és természet harmóniában él egymással!

Tovább »

WWF Támogató Toborzó

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs készségedet, miközben a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagjaként aktívan hozzájárulsz egy zöldebb világ megteremtéséhez?

Ha igen, akkor a WWF Magyarország adománygyűjtői csapatában a helyed!

Tovább »

 

Hogyan válhat környezettudatossá egy helyi közösség, vagy önkormányzat?

A WWF a világ legnagyobb természetvédelmi civil szervezeteként folyamatosan keresi az együttműködési lehetőségeket a tettre kész önkormányzatokkal, hiszen ők a helyi szintű környezetvédelmi cselekvés legfőbb letéteményesei.

Tovább »